Top 10 Beste Keepers (Fifa 15)

Sport Voetbal Mensen 2015-06-23

Top 10 beste keepers (Fifa 15) Wij houden van voetbal en spelen graag Fifa 15. Hier de Top 10 van de beste keepers ter welerd volgens Fifa 15.

10. Roman Weidenfeller - Borussia Dortmund (Duitsland)

Roman Weidenfeller staat onder contract van Borussia Dortmund. In 2014 werd hij wereldkampioen bij de nationale ploeg in Brazilië. Weidenfeller werd op 6 augustus 1980 in Diez geboren en groeide op in Nentershausen. Hij volgde oorspronkelijk een opleiding als salesmedewerker.

9. Igor Akinfeev - CSKA Moscow (Rusland)

Akinfeev speelt sinds het begin van zijn professionele carrière in de eerste Russische Liga voor CSKA Moskou. Bij de sportclub van het leger werd hij al in 2003 als 17-jarige eerste doelman. In datzelfde jaar werd hij met CSKA Russisch kampioen. In het seizoen 2004 - 2005 bereikte hij het grootste succes uit zijn carrière: de overwinning in de UEFA Cup met CSKA. Tot op heden werd hij met CSKA drie maal Russisch kampioen .

8. Diego López - AC Milan (Italië)

Hij speelt sinds 2014 bij AC Milan en sinds 2009 voor de Spaanse nationale ploeg waar hij tot nu toe slechts eenmaal aan spel kwam.

7. David De Gea - Manchester United (Engeland)

David De Gea staat onder contract bij de Engels club Manchester United. Bij United is De Gea opvolger van de Nederlander Edwin van der Sar, die zijn carrière hier beëindigde. Na wat moeilijkheden en aanpassingsproblemen werd De Gea de vaste doelman. Voor het WK 2014 werd hij ingezet als vervangend keeper. De Gea heeft verliet Spanje in de voorronde zonder ooit ingezet te zijn.

6. Salvatore Sirigu - Paris Saint-Germain (Frankrijk)

Salvatore Sirigu staat sinds 2011 onder contract bij de Franse club Paris Saint-Germain. Tijdens het WK in Brazilië kwam hij uit voor de Italiaanse nationale ploeg en verving eerste keeper Gianluigi Buffon tijdens de groepswedstrijd tegen Engeland. Italië won met 2 tegen 1. In de twee resterende groepswedstrijden stond Buffon in het doel. Italië werd na twee nederlagen uitgeschakeld voor het toernooi.

5. Iker Casillas - Real Madrid (Spanje)

Hij speelt sinds 1999 voor Real Madrid en sinds 2000 voor de Spaanse nationale ploeg en is aanvoerder van beide teams. Hij is de eerste en enige speler die vijf maal op rij (2008-2012) tot doelman van het jaar werd verkozen en de eerste speler die in 100 interlands de overwinning wist te behalen.

4. Hugo Lloris - Tottenham Hotspur (Engeland)

Hugo Lloris speelt sinds 2012 bij Tottenham Hotspur. In zijn relatief korte carrière werd Lloris aan het eind van het seizoen 2010-11 voor de derde keer uitgeroepen tot beste keepr.. Bij de laatste World Cup was Lloris aanvoerder. In de kwartfinale werd Frankrijk uitgeschakeld door de uiteindelijke kampioen Duitsland met 0 tegen 1.

3. Petr Čech - FC Chelsea (Engeland)

De 1,96 meter lange linksbenige en - handige keeper speelt sinds 2004 bij FC Chelsea en is sinds 2002 eerste keeper van de Tsjechische nationale ploeg. Čech werd in 2005 benoemd tot keeper van het jaar en wordt gezien als een van de beste keepers te wereld.

2. Thibaut Courtois - Chelsea FC (Engeland)

Thibaut Courtois staat bij FC Chelsea onder contract en is keeper bij de Belgische nationale ploeg. Hij bereikte met België de kwartfinale waar hij verloor tegen de uiteindelijke tweede Argentinië met 0-1.

1. Manuel Neuer - Bayern München (Duitsland)

Het is duidelijk, er is geen betere keeper! Manuel Neuer is onze onbetwiste nummer 1. Hij speelt sinds 2011 bij FC Bayern München, waar hij in 2013 het Duitse kampioenschap, de cup en de Champions League won. Hij is momenteel de beste doelman ter wereld en werd in Duitsland Voetballer van het Jaar 2014. Met het Duitse nationale team werd Neuer in 2014 in Brazilië wereldkampioen.

Bron: easports.com, wikipedia.org Meeldmateriaal: wikipedia.org