Top 10 Afknappers Voor Mannen

Mensen 2016-05-08

Top 10 afknappers voor mannen Wat zijn nou echte afknappers voor een man als het gaat om vrouwen? Welke kleine dingen spelen zo een grote rol, dat je uiteindelijk uitgekeken raakt op je geliefde of scharrel? Voor alle vrijgezellen dames van Nederland hebben wij een top 10 lijst samengesteld met zaken waar mannen echt op afknappen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

10. De carrierevrouw

Mannen vinden vrouwen leuk, maar niet een vrouw die vol voor haar carriere gaat. Heb je je zinnen gezet op promitie, reken dan niet op veel mannelijke aandacht.

9. Slonzige kleding

De man vindt sex-appeal belangrijk en houdt er niet van als een vrouw er slonzig of a-sexy bijloopt. Denk hierbij aan vleeskleurige onderbroeken en andere foute kledij.

8. Niets te melden hebben

Een vrouw die niets te melden heeft is niet sexy. Dit geldt natuurlijk ook voor mannen, maar daar gaat het nu niet over. Zorg dat je als vrouw altijd een onderwerp hebt, anders is deze date meteen je laatste.

7. Kleine dingen opblazen

Van een mug een olifant maken, dat mannen vinden het maar niets. Natuurlijk is het fijn om af en toe een zondebok te hebben maar zeur niet te vaak over kleine zaken, mannen trekken dat totaal niet. Tip: Houd je in als het niet belangrijk is en je iets kwijt wilt, bewaar de belangrijke zaken voor een goed gesprek.

6. Uiterlijke onzekerheden

Uren, maar dan ook uren kunnen sommige vrouwen zeuren over wat er allemaal niet mis is met hun uiterlijk. Zelfs al zeg je als man dat je partner er hartstikke goed uitziet, dan is het nog steeds niet voldoende. Hallo dames, wij mannen gaan niet zomaar met je op stap! In lagen make-up zijn mannen niet geïnteresseerd, natuurlijke schoonheden daarentegen...

5. Doen alsof alles oké is, maar ondertussen...

Hoe korter het antwoord, hoe sneller je als man weet dat er iets niet klopt. Woorden als 'ok', 'goed', 'het zal wel', allemaal slechte tekens. Maar wat moet diegene met zo een antwoord? Mannen willen duidelijkheid en geen vaag antwoord. Vrouwen zijn er ontzettend goed in om gevoelens te verbergen en met een totaal ander en kort antwoord te komen. Zeg het!

4. Te veel praten

Bla bla bla bla bla, praten. Vrouwen en praten is als twee handen op één buik. De nieuwste roddels over die en die, praten over een fantastisch jurkje die je gezien hebt, klikken tegenover andere vriendinnen, niet doen. Mannen hebben zo nu en dan ruimte nodig en zitten niet altijd te wachten op praatsessies. Hebben jullie mannen nog aanvullingen? Zet ze onder dit bericht!

3. Absurd veel berichten sturen

Een fout die bijna elke vrouw maakt als zij stapelgek is op een man, ontzettend veel berichtjes sturen. Na de eerste dat meteen zijn telefoon vol Whatsappen, bellen, sms-en. En wat doen vrouwen als de man dan niet reageert? Precies, het zo lang mogelijk proberen totdat hij wel wat laat horen. Vrouwen, dit is echt not done. Wacht gewoon af tot hij iets terugstuurt, doet hij dit niet? Dan niet.

2. Jaloezie

Natuurlijk, iedereen is weleens jaloers, maar een man vindt het niet prettig als een vrouw dat constant laat blijken. Afgeven op zijn vrouwelijke vrienden of op die heerlijke barvrouw van afgelopen weekend... FOUT! Zit je als vriendin zijnde toch met een hoop frustratie? Wacht dan even tot je één op één bent met je vriend. Als een man iets niet prettig vindt, is het praten over dit soort zaken in het openbaar.

1. Voorkeur geven aan een polygaam liefdesleven

Verrassend op nummer 1. Mannen willen een vrouw graag alleen. Wil je graag meer mannen en moet je partner je maar delen? Weinig mannen die dat zien zitten.