Top 10 Afknappers Voor Vrouwen

Mensen Gezondheid 2015-05-04

Een ontluikende romance kan ineens over zijn en op een uitleg hoef je ook al niet te rekenen. Niet vreemd. Want hoe leg je iemand uit dat hij uit zijn mond stinkt of een onverzorgd kapsel heeft? De top 10 afknappers voor vrouwen. Doe er je voordeel mee.

10. ONVERZORGD KAPSEL

Onverzorgd kapsel Vrouwen houden van mannen die geregeld naar de kapper gaan en altijd met een fris kapsel rondlopen. Roos, klodders gel en ongewassen haren zijn uit den boze.

9. VERKEERD ONDERGOED

Verkeerd ondergoed Je hebt alles goed gedaan en als je je broek uittrekt komt er een enorme flutonderbroek tevoorschijn. Over afknappers gesproken.

8. OPSCHEPPEN

Opscheppen Stoer is oke maar als je teveel opschept prikken vrouwen daar doorheen en zien ze je juist als een loser.

7. JALOEZIE

Jaloezie Ga niet moeilijk doen als ze een keer uit wil met haar vriendinnen of eens aandacht geeft aan een goede vriend. Dat komt onzeker over en onzekerheid is niet aantrekkelijk.

6. BOEREN EN WINDEN LATEN

Boeren en winden laten Veel uitleg heeft deze niet nodig. Toch zijn er nog altijd mannen die onderschatten hoe stank en luidruchtigheid tegenwerken wanneer je een vrouw probeert te veroveren.

5. GETROUWD ZIJN MET JE TELEFOON

Getrouwd met je telefoon Wat vind je nou belangrijker, mij of die &*&@telefoon. Voor je het gedaan hebt hoor je het haar al zeggen. Doe het dan ook niet tijdens een romantisch etentje.

4. ONVERZORGDE NAGELS

Onverzorgde nagels Te lange, onverzorgde, gele nagels of nagels met een rouwrandje. Afschuwelijk en ze zeggen haar ook iets over de rest van je persoonlijke hygi├źne.

3. BERGSCHOENEN

Bergschoenen Bergschoenen doen het prima als je in de bergen gaat wandelen maar niet tijdens een avondje uit. Schoenen zeggen een vrouw veel over een man.

2. WITTE SOKKEN

Witte sokken De bekende witte sokken mogen in deze lijst natuurlijk niet ontbreken. Vooral de sportsokken natuurlijk en zeker in combinatie met nette schoenen of sandalen.

1. SLECHTE ADEM

Slechte adem Je mag nog zo leuk en charmant zijn, zodra je uit je mond riekt rent ze weg. Zij niet alleen trouwens. Poets 2 x per dag je tanden, 2 minuten per poetsbeurt en flos regelmatig om ontstoken tandvlees te voorkomen.