Top 10 Clubs In Keulen

Muziek Mensen 2015-06-17

Feesten in Duistland doe je niet alleen in Berlijn. Keulen is ook hot als het op feesten aan komt. Hierbij de 10 beste clubs in Keulen.

10. Vanity Club Cologne

Vanity Club Cologne

Vanity Club is de best aanbevolen club in de regio. Internationale acts als Timbaland, DJ Antoine en Mike Candys komen hier regelmatig optreden. Feel it yourself!

9. Triple A

Club Triple A

Een buitenbeentje in het Keulse clubcircuit: Triple A is verfrissend leuke club.

8. Privilege

Club Privilege

Club Privilege bestaat het jaar 2000. De druipsteengrotten-look wordt vervolmaakt door de exclusieve uitstraling van goud- en krokodillenleer-elementen en vloerbedekking in barokstijl. De nieuwe aankleding zorgt voor een bijzondere ervaring bij de gasten.

7. Nachtflug

Club Nachtflug

Nachtflug Club in Keulen is al ruim tien jaar een begrip in de dancescene. Deze club is een goede keuze voor het Keulse nachtleven. De club is elk weekeinde op vrijdag, zaterdag en zondag open, maar ook op dinsdag. Het deur-beleid is streng. Nachtflug wordt regelmatig bezocht door voetbalspelers uit het team van FC Köln, Rhine Energy en KEC.

6. Gallery

Club Gallery

Elke zaterdag wordt club Gallery opgeleukt door diverse House/Electro events.

5. Diamonds

Club Diamonds

Club Diamonds heeft twee verdiepingen. Op de bovenste etage vind je naast de John Player Lounge ook een luxueuze VIP-room met exclusieve service.

4. Crystal Cologne

Crystal Cologne

Ook twee verdiepingen waar de beats knallen. Club Crystal is een design club waar veel spectaculaire extra's in zijn verwerkt. Een lust voor het oog en je oren. Een topclub voor nachtbrakers!

3. Cent Club

Cent Club

Een lekkere sfeer, vriendelijk personeel en goede prijsstelling in Cent Club. Een cocktail heb je hier al vanaf 3 euro! Veel partygangers vermaken zich hier. Het aantal vrouwen dat hier komt overstijgt ruim het aantal dat andere clubs bezoekt.

2. Bootshaus

Club Bootshaus

Das Bootshaus is een van de bekendste en meest vooraanstaande clubs in Keulen. Ob Boys Noize, Moby en Moguai hebben hier hun kunsten al vertoond. De legendarische Loonyland Party's zijn een must: knotsgek, luidruchtig en bont uitgevoerd! Twee verdiepingen, het teraas en perfecte muziek zorgen gegarandeerd voor een plezierige avond.

1. Ambulance

Club Ambulance

In korte tijd heeft Ambulance Club de Keulse partyscene opgeschud! Wie hier een weekendje wil feesten moet rekening houden met themafeesten. Elke week een ander thema. Maar pas op: dit is allemaal erg verslavend.