Top 10 Beste Clubs In Berlijn

Muziek Sexy 2015-06-15

Vakantie in Berlijn is altijd een goed idee. Voor je volgende bezoek kun je deze top 10 in je achterhoofd houden. Hierbij de 10 beste clubs in Berlijn.

10. Club der Visionäre

Club der Visionäre Feestvierders ontmoeten elkaar hier sinds jaar en dag. Het terras is bijzonder geliefd.

9. Club Tresor

Club Tresor Al veelvuldig over geschreven in blogs en magazines. Een instituut in het Berlijnse nachtleven.

8. Club Arena

Club Arena De Arena Club is inmiddels een van de toplocaties van de Europese muziekscene. De muziekstijl is voornamelijk electro en techno.

7. Club Golden Gate

Club Golden Gate Als bij andere clubs de deuren sluiten kun je hier altijd verder feesten. De DJs Tonkind, Turmspringer en co nodigen je op de dansvloer uit.

6. Club Ritter Butzke

Club Ritter Butzke Deze club is moeilijk te vinden maar het is er altijd vol en gezellig druk. Feest mee en wordt deel van de legende.

5. Club "://about blank"

Club ://about blank House en Dubstep, dat is ://about blank. In deze electro-club aan het Ostkreuz wordt het hele weekend doorgedanst.

4. Club Salon zur wilden Renate

Club Salon zur wilden Renate Een woonkamersfeertjke, knotsgekke themafeesten en super lineups. Welkom i "Salon zur Wilden Renate".

3. Club House of Weekend

Club House of Weekend De voormalige club WEEKEND is verbouwd en nu geopend onder de naam HOUSE OF WEEKEND. Het dakterras van deze club is ook bijzonder geliefd.

2. Club Watergate

Club Watergate Watergate heeft twee verdiepingen. In deze club vind je de bekende namen Sasha Funke en Allen Allien.

1. Club Berghain

Club Berghain Een van de beste clubs ter wereld. Wie beweert dat hij het nachtleven in Berlijn kent, moet hier in ieder geval geweest zijn.