Top 10 Mooiste Stranden Van De Wereld

Geografie Natuur 2015-05-27

Ben je het matige lenteweer zat? Een beter medicijn dan een van deze award-winning stranden is er niet. Zelfs als je er niet snel naar toe kan, is er hoop. Bekijk deze foto's en spaar totdat je de trip kunt boeken. De 10 mooiste stranden van de wereld.

10. PLAYA NORTE BEACH, Mexico

PLAYA NORTE BEACH Een van de mooiste stranden ter wereld is Playa Norte Beach in Mexico. De foto alleen al is rustgevend. Stel je voor dat je ergens op dit strand loopt en vervolgens besluit een duik in dit heerlijke water te nemen!

9. RHOSSILI BAY, Wales

RHOSSILI BAY Rhossili Bay in Wales is het enige strand in het Verenigd Koninkrijk dat deze lijst weet te halen. Dit prachtige strand staat toch maar op de negende plaats in de TripAdvisor Traveller Choice Beaches Award.

8. LANIKAI BEACH, Hawaii

LANIKAI BEACH Een strand in Hawaii kan in deze lijst natuurlijk niet ontbreken. Lanikai Beach is volgens de reizigers van TripAdvisor, een van de mooiste stranden van de wereld.

7. ANSE LAZIO, Seychellen

ANSE LAZIO Anse Lazio ligt aan de noordwestkust van het eiland Praslin op de Seychellen en is een van de meest populaire stranden op het eiland. Een verdiende zevende plaats!

6. PLAYA DE SES ILLETES, Spanje

PLAYA DE SES ILLETES Een heerlijk strand zonder noemenswaardige faciliteiten, voor vakantiegangers die het een dagje simpel willen houden. Ideaal om lekker bij te komen na een vermoeiende nacht in het nabijgelegen Ibiza.

5. WHITEHAVEN BEACH, Australië

WHITEHAVEN BEACH Mocht je je afvragen wat het Paradijs is? Het is zeven kilometer fijn wit zand langs de kust van Whitsunday Island in Australië. Alleen bereikbaar per boot vanaf het Australische vaste land.

4. RABBIT BEACH, Italië

RABBIT BEACH Rabbit Beach ligt zuidelijk op het Italiaanse eiland, Lampedusa (Sicilië) dat tegenwoordig vooral het nieuws haalt als aankomstplaats voor Afrikaanse migranten.

3. FLAMENCO BEACH, Puerto Rico

FLAMENCO BEACH Dit prachtige strand op het eiland Culebra is het mooiste strand van Puerto Rico en staat wereldwijd bekend als hotspot voor zonaanbidders, zwemmers, vissers en duikers.

2. GRACE BAY, Turks & Caicos

GRACE BAY Grace Beach ligt op de kleine archipel Turks & Caicos, vlak boven de Dominicaanse Republic. Het is een parel in de Caribbean, met het hele jaar door een perfecte temperatuur.

1. BAIA DO SANCHO, Brazilië

BAIA DO SANCHO 'The best strech of sand in the world' ligt in Brazlië. Deze adembenemende baai, omgeven door prachtig begroeide rotswanden, laat geweldige stranden in de Seychellen, Hawaii en Mexico ver achter zich in de TripAdvisor Traveller Choice Beaches Award. En terecht!