Top 10 Bizarre Auto-Ongelukken

Auto Bizar 2015-04-22

Dat een ongeluk in een klein hoekje zit weten we allemaal. Maar soms komt een ongeluk ook uit een totaal onverwachte hoek. Op de website oddee.com vonden we een lijst met de tien meest bizarre auto-ongevallen. Het zal je verbazen wat er allemaal mis kan gaan. Een ding is zeker na het lezen van deze lijst: je kan maar beter zorgen dat je auto goed verzekerd is!

10. Peuter rijdt auto door de gevel

Sommige mensen beginnen op een wel heel jonge leeftijd met brokken maken. De veroorzaker van dit ongeluk was slechts twee jaar oud. Toen zijn vader de boodschappen uit zijn truck aan het uitladen was kreeg zijn zoontje het voor elkaar om de truck door de gevel van de buren te rijden. Het gevolg: gesprongen gas- en waterleidingen, twee vernielde ramen en een gigantisch gat in de gevel!

9. Tiener steelt auto, ziet zijn moeder naast hem rijden en crasht

Een 13-jarige jongen uit New Jersey jatte een auto en schrok zich een hoedje toen hij plots naast zijn moeder kwam te rijden. Hij was zo van slag dat hij de gestolen auto tegen een boom aan knalde. De jonge overtreder hield aan het voorval gelukkig alleen een gebroken neus over.

8. Vrouw rijdt in twee dagen met twee verschillende auto's twee gebouwen in

In 2012 zette een 66-jarige vrouw een mooie serie in toen ze in twee dagen tijd twee verschillende auto's door de pui heen reed. Hoe ze dit voor elkaar kreeg werd nooit helemaal duidelijk. Een lokale politieagent vermoedde dat ze wat problemen had om haar gas- en rempedaal uit elkaar te houden.

7. Man probeert te remmen als een Flintstone

De meeste van ons weten dat tekenfilms doorgaans niet erg realistisch zijn. Een 24-jarige man had daar kennelijk andere ideeën over toen hij probeerde te remmen zoals in de tekenfilmserie The Flintstones: met zijn voeten! Uiteraard werkte dit niet waardoor de beste kerel maar liefst vier auto’s raakte voor hij dan toch uiteindelijk tot stilstand kwam.

6. Auto-ongeluk maakt einde aan wereldrecord langste nagels

Lee Redmond uit Salt Lake City was recordhoudster met haar vingernagels van maar liefst 8,5 meter lang. Totdat ze in een kettingbotsing terechtkwam. Bij het ongeluk verloor ze haar dierbare nagels en moest ze haar record aan een ander afstaan.

5: Rotzooi in auto veroorzaakt ongeluk

We hebben allemaal wel eens wat rommel in de auto rondslingeren. Maar deze dame maakte het wel erg bont. Haar auto was tot aan het plafond gevuld met rotzooi. En dat werd dan ook haar ondergang. Enkele koffiebekers nestelde zich tussen haar gas- en rempedaal waardoor ze de controle over haar auto verloor.

4. Vrouw steelt auto en rijdt een politiebureau binnen

Dit voorval deed zich voor in voor een 2012. Nadat een jongedame een truck had gejat zette de politie de achtervolging in. Deze klopjacht duurde niet lang, al na vier minuten reed de dievegge de truck bij het lokale politiebureau naar binnen! Hier kon ze gelijk de cel in.

3. Auto-ongeluk redt het leven van een vrachtwagenchauffeur

Deze gelukkige pechvogel was onderweg met zijn vrachtwagen toen het vreselijk misging met de appel die hij aan het eten was. Een stuk appel bleef in zijn luchtpijp zitten waardoor de vrachtwagenchauffeur geen lucht meer kreeg en buiten bewustzijn raakte. Toen hij weer bijkwam was zijn wagen gecrasht tegen een vangrail en kon hij weer ademhalen. Door de klap was de appel uit zijn keel geschoten! Soms zijn ongelukken een geschenk uit de hemel.

2. Man rijdt restaurant binnen en bestelt een pizza

Ook de man in dit verhaal had wat problemen met zijn gaspedaal en reed daardoor door de ingang van een restaurant. Terwijl geschrokken omstanders de hulpdiensten inschakelden bestelde de brokkenmaker doodleuk een pizza vanuit zijn auto!

1. Man wil zijn rijbewijs verlengen en rijdt het gebouw van de RDW binnen

Dit ongeluk deed zich voor in 2010 in Spokane Valley in Amerika. Toen een man wilde parkeren bij de Amerikaanse variant van de RDW gleed zijn voet van het rempedaal naar het gaspedaal. Vervolgens reed hij zijn auto voor driekwart het gebouw binnen. Of de man daarna alsnog zijn nieuwe rijbewijs kreeg is niet bekend.